MEER SPORTGENEESKUNDE

SPORT & GENEESKUNDE

Het kennisplatform voor sportmedische professionals

Wetenschappelijk onderzoek, richtlijnen, casuïstiek en relevant nieuws over sport, bewegen en gezondheid

#SMWJC

Hét sportmedisch congres waar onderzoekers, zorgverleners en professionals binnen de sportgezondheidszorg met elkaar van gedachten wisselen. 

SPORTZORG.NL

Sportzorg.nl is de voorlichtingswebsite van alle sportartsen in Nederland met allerlei informatie voor cliënten over sport, bewegen en gezondheid. 

KENNISAGENDA

De Kennisagenda is ontwikkeld om het klinisch handelen van de sportarts het komende decennium wetenschappelijk te onderbouwen voor onderwerpen die een hoge relevantie en urgentie hebben voor sportzorgverleners.

VERENIGING VOOR SPORTGENEESKUNDE

De Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) is de wetenschappelijke vereniging voor sportartsen en andere artsen met interesse in de sportgeneeskunde.

INTERVIEWS SPORTARTSEN

Lees interviews met sportartsen terug over het vak Sportgeneeskunde. Waarom zijn ze zelf sportarts geworden? Hoe ziet een dag uit leven van de sportarts eruit?

STICHTING BEROEPSOPLEIDING TOT SPORTARTS (SBOS)

CONTACT

SNEL NAAR

Sportartsworden.nl is een initiatief van de SBOS.
De SBOS regelt alle organisatorische zaken met betrekking tot het opleiden van aios-Sportgeneeskunde. De SBOS zorgt voor de werving van sollicitanten voor de opleiding tot sportarts en het uitvoeren van de sollicitatieprocedure. 
Ga naar SBOS organisatie.
Privacybeleid Sportartsworden.nl

Telefoon 030-2252290

sbos@sportgeneeskunde.com

Bezoekadres:

Professor Bronkhorstlaan 26  Bilthoven

Privacystatement